23.1.2013

kulturella familjen

gid kväll. blev visst en ganska lång dag idah, startade hemifrån 20 över sju och kom hem 20 över tio. hade då skola, vilket var jätte chill, kollade på en film i två timmar och så hade jag hälsogranskning jejee. efter skolan åkte jag till stan, måste igen spendera en dryg timme på att gå runt i butiker (börjar nästan hata shopping i finland, man hittar ju ingenting...) före vi träffades med mami och får på fancy dinner på vapiano. omnom. efter en tid joinade systern och pappa så sen satt vi stiligt hela familjen där.

ikväll var det alltså balett som gällde. var på kansallisoopperan och kollade lumikuningattaren, var riktigt fin och så. rekommenderar verkligen ! och det bästa var ju afternoon tea med tusen bakelser på pausen. och det allra bästa var att jag fick ett typ lasersvärd som blinkar och nyter färg. så ooppera ftw ! nu sova och imorgon nya äventur, woopwoop.

4 kommenttia:

  1. Vi fick inga valotikkun me anni :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehehh egentligen fick ja int heller men sen så såg ja när nån vuxen efter baletten lämna en på ett bord så sen pummi ja den XDdd

      Poista

kommentarer (: