1.11.2012

stockholm calling

wehooooooo idag åker vi iväg med bästisen till sverige. woopwoopwoop. kommer somsagt bli helt super kul, har aldrig förut rest tillsammans med nån kompis. sticker lite tidigare från skolan idag för att hinna till båten och kommer hem på lördag morgon, så det blir mer bloggning sen :)

igår träffade jag petra efter skolan. hade inte sett tjejen på evigheter, talade om allt och gjorde god mat. sedan blev det zumba toning med petra och mamma haha och på kvällen ännu taekwondo träningar. och inga herkkun igår inte ! stolt tjej här ! har tänkt på att ha "herkkulakko" typ hel november, men så att man får äta under veckoslut och specailtillfällen. men INTE i skolan :D så blir det december och då kan man inte på något sätt vara i herkkulakko, älskar julmat och julchoklad och pepparkaksdeg och julstjärnor och glögg och well, you get the point tror jag :D

nu skall jag fixa mig till skolan och sitta där i åtta timmar, skall ha presenttion om justin bieber och sånt trevligt idag. och efter det blir det alltsååå sverigeeeeeee. tack och adjö :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentarer (: