16.8.2012

lifestory




hola ! hann inte blogga igår, har varit busybusy hela dagen. första skoldagen med riktiga ämnen woopwoop, men lärarna talade bara något jätte tråkit så de va ganska lame. efter skolan åkte vi till heidi och chillade där en stund före jag kom hem och åt och körde iväg till scoutledningsmöte. jätte trevligt att se folk efter sommaren, hann catcha upp lite och så.

idag hade jag skola från åtta till fyra med tre timmar hål emellan, helt chill. man har börjat lära sig känna lite folk men de ännu också maaaaassssoooor med nya människor helatiden och bra när man kommer ihåg vem som är på ens klass haha. men lärkan verkar iallafall jätte najs och människorna likaså, väntar massor på lägerskolan nästa vecka !

på kvällen kom mamma hem med armbandet till weekend festival och biljetter till elämä lapselle konserttin samt en gratis resa till sverige. om allt går enligt planerat åker vi med minka på kryssning i början av november, najsnajs ! hade ett sluib scoutmöte idag, chillade bara utan program och talade om vår segling och hur i fittan vi skall samla in 6000 euro. ideer anyone ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentarer (: